За нас
Основна дейност на фирмата е изработка и монтаж на изделия от метал с елементи от ръчно ковано желязо.
За нас

Мераков Метал ЕООД е фирма с 30-годишен опит в своята сфера на дейност. Още от далечната 1994 година (самото начало) и през времето на своето съществуване фирмата изгражда свой собствен стил в изделията от ковано желязо, създавайки и налагайки модни тенденции в тази, иначе класическа, визия на вътрешния и външен дизайн чрез свои бестселъри, до които ще имате възможността да надникнете през този сайт.

Производствената база на Мераков Метал ЕООД е разгърната върху площ от 3,5 дка и е само на 10 км от гр. Пловдив, в гр. Асеновград. Там работи отговорен екип от изпълнители, много от които с дългогодишен опит, който предават на по-млади и желаещи да усвоят уменията стажанти.

Залог за прецизността в рабатата е собственикът на фирмата – инж. Тодор Мераков, който с името си стои в основата на цялата тази красота . Ще си позволим леко да повдигнем завесата на неговата тайна за постигане на красивото: тя се корени не само в цялостната визия, но и в детайла; но дали добавя и по някоя подправка от душата си, това няма как да знаем.